Svar på Ninen's fråga

Hejsan

Bloggar från pappa's dator nu, den är här nere så det var enklast.

Ninen undrade om jag kommer ha kvar denna bloggen. Japp, det kommer jag det enda som kommer hända är att URL:en   (adressen till bloggen) kommer ändras till något annat. Alltså när man söker får man söka på något annat än www.thebunnycool.blogg.se  Så det kan exempelvis bli så att bloggen kommer heta Pandesign.se

Tipsen som Ninen gav mig var väldigt bra, ni kan själva kolla på hennes kommentar i inlägget Jippi jag skrev förut.

Hare gött igelkott..!

//Josefin ♥

Jippi

Hejsan

Äntligen ska pappa kolla på detta med domännamn och webhotel, han har inte gjort det ännu men idag ska han kolla :D

Men nu har jag en fråga! Vad tycker ni att min blogg ska heta isånafall? Många kanske tycker thebunnycool.se men jag funderar på typ nåt annat med mitt favvo ord i kanske. Mitt favvo ord är Gurka! kaos smiley #4716
Eller kanske Pandesign.se ?? kaos smiley #4719

Och här är en bra sida med smileysar jag hitta Exempel på smileysar: kaos smiley #4715kaos smiley #4743kaos smiley #17317

Sovmorgon

Hejsan

Har sovmorgon idag så skriver ett kort inlägg.

Ska visa lite grejer sen + när pappa kommer hem ska han kolla på lite grejor så jag kanske får ett domän namn fast vet inte vad bloggen ska heta ännu :D Men något blir det väl?

Sitter här

Sitter här och kollar på Idol. Någon mer än jag som gör det?

Funderar på om jag ska gå på en audition för Smartare än en 5:e klassare vi fick nämligen en lapp om en audition idag. Man får vara en av eleverna som svarar före de vuxna om man kan.

Ska nog gå :D då kanske jag får visa mig på bild på bloggen!


Har tråkigt

Hejsan

Sitter i soffan och kolla på Phineas och Ferb.

Aja får väl fortsätta kolla nu.


Sötis här kommer jag!

Haha..kul rubrik :D

Nu ska jag sticka ner och gosa med Piff, kanske ska göra en film med henne om jag får för mamma.

På väg till skolan

Hej

Är på väg till skolan nu. Står i Clara's hall och väntar på att hon ska komma.

//Josefin!


Idol

Kollar på Idol just nu. En GBG:se sjön just, Emil heter han. Aja nu ska jag fika.

//Josefin :)


Tråkigt på Tv!

Hej

Bloggar från Iphonen nu. Pappa tittar på Formel 1 :p. Det är tråkigt måste jag säga. Ska nog göra en gratis design imorgon. Tror det är dags att göra det nu.

Skrev ju i mitt första inlägg att jag skulle göra det men jag har aldrig gjort det.

Ska lägga ner en läxa i väskan.

Kram
//Josefin!

Ps. Jag säger Josefin istället för BUNNYCOOL eftersom det är mitt riktiga namn.


Den nya designen är här

Hejsan

Nu ser ni nog att designen är på plats. Headern blev tyvär lite misslyckad men dte var enda sättet att få det så. Hoppas ni kan leva med det. 

Temat på designen är.. Lila och drakar!

Vad tycks? Själv blev jag jätte nöjd efter allt slit med att få drakarna på sin plats på headern, har säkert suttit i en halvtimma med detta lilla projekt.

Ska även visa en snabb video jag gjorde igår. ;)




Bättre filmer kommer komma men det först om ett tag.

Nu till en annan grej. Vad fick mig att blogga om design istället för panfu. 
En viktig grej som jag tror att många av er kanske undrar.

Jo, men så här var det. Jag kollade ninen's blogg och hon länkade till en annan tjej. Den tjejen driver en design blogg som har gett mig en del inspiration för deisgn igen. Så jag tackar henne.

Design på väg!

Hejsan

Designen är på väg. Bakrunden är egen (kanske har i alla fall gjort en) men har inte kommit till headern ännu. Eller håller på med den.

Vi får ser hur det går.

Och pappa och jag ska kolla på om jag kan få en domän! Men det kostar ju tyvär pengar men vi får se hur det går. Man måste ju ha web hotel och sånt också.

Men hoppas ni orkar vänta lite till på designen.

Lite nytt

Hejsan

Skriver lite nu :D

Ska snart börja på en ny design och jag prova en ny grej men tydligen så vill inte det funka, det blev helt vitt istället xP haha..men jag bryr mig inte så mycke om det.

Vi får se hur det blir. Men nu ska jag leta efter några bakrunder som kan användas. Jag tar nig en mörk bakrund. Känner att det behövs nu till hösten.

Och bara så ni vet kommer nånting med panfu finnas på headern, typ Darkie eller nåt.

Aja får väl sätta igång nu.

//Josefin ♥

Bestämt mig...

..för att stanna här! Jag har svikit er allt för många gånger och kan inte göra det igen, så självklart stannar jag. Men kom ihåg att det kommer bli mindre panfu än innan.

Och gissa vad! Jag kanske kommer få köpa en domän! Antar att det blir Thebunnycool.se eller nåt :D

För pappa och brorsan ska göra en hemsida och då kan väl ändå jag få en domän? Vill ha vill ha vill ha!
Och mamma visade mig en grej om barn som varit oförsiktiga på internet. Jag som velat lägga ut bilder på mig själv och nu så väll jag det verkligen inte!

Skumt...Nä jag menar man måste vara försiktig när man är på internet och man ska inte ge ut sitt fullständiga namn, adress, telefon-nummer eller bilder på sig själv.

Jaja..Jag ska nog börja på en ny design. Och en grej till. jag ska köpa ett nytt photoshop fast det har inte kommit ut än så vi får vänta, eller pappa vill vänta tills det kommer på svenska och det kommer först i oktober. :mad: Men jaja, man får ett premiere till också, då kan  jag redigera filmer också, inte bara bilder.

Hejdå

//Josefin

Ska kolla på idol nu :)

Bloggar från Iphonen

Hejsan

Sitter framför Tven och bloggar. Blogg esse har nämligen släppt sin app! Tack vare den kan jag blogga överallt!

Äntligen :) hoppas ni blir lika glada som jag.


Ja, vad kan jag säga?

Hej

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har redan bestämt mig att inte fortsätta blogga om panfu. Eller jag ska inte skriva lika ofta om det.

Men jag funderar på om jag ska skaffa en ny blogg eller stanna kvar.

Jag undrar lite vad ni tycker också..

Jag stannar nog här men bloggen kommer handla om design och annat, alltså nästan inget panfu. Jag är ledsen men jag tycker lixom panfu börjar bli tråkigt. Sjölvklart kommer jag vara inne varje dag och göra äventyren och sånt men jag kommer inte skriva så mycket om det.

Jag är ledsen om jag sviker er nu men det är mitt beslut som jag tar och väljer för att det är så jag tycker. Men jag hoppas fortfarande ni kommer vilja läsa bloggen även fast den handlar om design.

Det var nog allt. Men bara så ni vet, detta är inte slutet ♥♥♥

// Josefin ♥

Blandat

Ska snart till skolan men här kommer en snabb video jag gjorde igår.




Har skaffat VideofyMe nu :) Så alla videos kommer inte hamna på youtube kanalen längre, men då an ni itsället besöka min videofyme kanal ;) Kanalen kan hittas HÄR Bara en video just nu men fler kommer snart ;)

Hemma

Hejsan

Kom hem för en stund sen. Vid skolan håller dom på och bygger så det är lite svårt att koncentrera sig när man ska jobba. Dessutom får vi inte ställa cyklarna vid cykelt stället längre! :O Vi måste ställa dom vid basket plan på anddra sidan skolan.

Aja, det får man väl leva med? Dom ska bygga om vår bamba (matsalen i skolan) och då ska byggarbetarna ställa bygg baracker vid en parkering som ett radhus område har :S Och sen ska det bli en sjukstuga, eller nåt brevid skolan. Så dom måste ta bort en massa delar av skogen ovanför min skola!

Ganska tråkigt, men bamban blir jag faktiskt glad över. Jag menar den vi har nu är ganska tråkig. Jag får väl hoppas den blir bra? Haha.. Och en grej till. Jag funderar på att köpa Pro till bloggen. Då kan jag få coola lite "större" teman, jag kommer kunna blogga på Iphonen och inte ha någon reklam här. Reklamen tror jag är ganska jobbig för oss alla va? Det är ju inte så kul.

Man kan nog ta bort den på bloggplatsen också men man måste väl köpa något liknande där också? Jag menar på b-platsen måste det bli skönt att bli av med all reklam? Få se.. dom har 9 reklam saker där! Inkl. Hajpa, senaste video och nyligen updaterade..!

Själv tycker jag att det är jobbigt med reklamen och det är en av sakerna som gjorde att jag bytta tillbaka till blogg.se och det kanske ni förstår?

Nu märker jag att det blev lite mycket text så jag bjuder på en liten bild ;)

Hmm.. Undrar varför det blev en panfu bild? Aja, det gör väl inget?

Nu blir det mer text xD

Min moster ska komma hit idag, hon kom inte i Lördags så hon kommer idag. Tror inte hennes man kommer? Nä.. Haha...Ehh.. :blush:

Idag var det fotboll på idrotten :S Usch, det är en av sporterna jag avskyr! Haha..Nä men allvarligt jag tycker inte om forboll. Ta inte illa upp ni som spelar fotboll, det är ju trots allt bara min dumma åsikt :D xD

Nä nu får jag göra annat.

Håll höjd

BUNNYCOOL



Lollibob!!!

Hejsan

Idag har lollibob varit här, och vi har självklart haft jätte roligt. Hon hade med sig sina MLP's och jag hade mina. Så vi "lekte" lite med dom :D

Visar bilder jag tog på dom sen ;) Och lollibob har sagt att hon ska sluta blogga, hoppas hon inte gör det. Men hon ska göra en vardags blogg sen när hon är lite "äldre" och får visa sig på bilder. Men det är ju inte heller säkert!

Och ni vet säkert varför uppdateringen varit låg idag. 

Nu ska jag nog göra mig o ordning för att kolla på Gustafsson 3 Tr  Ni vet komikern Robert Gustafsson? Han spelar tre personer! :D Den är värd att se tror jag. Han är ju hur kul som helst lixom!

Håll höjd

BUNYCOOL

Ps. Imorn blir ett panfu inlägg!

Släkt kalas :S

Hejsan

Har släkt kalas nu.. Tråkigt. Men fick presenter! :D

Fick en mick till datan, en tröja och en bio-check. Jag fick ett ljud program till micken så vi får se om man kan mikstra med ljudet så det låter som typ Alvin och gänget :D Haha ska prova sen. Dessutom håller Puff-pirat på med en musik video med låten Bad day, framförd med Alvin and the chipmunks röster.^

Ska bli kul att se resultatet.

Dessutom här kommer en bild på Applejack i My little pony friendship is magic.



Jag ska inte fortsätta måla med den stilen det var bara en engångs grej. Bilden är målad i Photoshop. Blev nöjd med resultatet faktiskt. Jag har bara Pinkie Pie och Rarity kvar.

Och nu till min klättring.

Första väggen jag prova gick det inge bra med. Men på andra körde jag på blåa grepp hela tiden ( Fast med fria fötter) på den väggen kom jag upp till toppen. Två gånger kom jag upp till toppen där faktiskt. Jag tweekade lite på vägen upp men det är ju bara bra!

Sen i lilla rep-rummet så skulle vi hitta vilo platser på väggarna. Jag vilade i ett hörn två gånger. Jag kunde faktiskt stå upprätt i det hörnet ( stog på greppen :D )

Sen var det "orientering i boulder rummet. Jag lyckades nudda alla lappar på den första väggen.

Ska försöka skriva ett inlägg om hur klättringen fungerar och så nån dag.

Håll höjd

BUNNYCOOL


Skriver sen

Hejsan

Ska sticka till klättringen nu, skriver mer sen ;)

Funderar..

Hejsan

Jag funderar på att sluta blogga och så..Jag menar, jag har ingen tid till att blogga lixom..Äh jag fortsätter! :D Tänker inte sluta nu!!!

Och jag ska snart logga in på panfu och ta lite bilder ;) Och jag märker att jag knappt skriver om panfu men jag får väl lägga manken till och göra det!

Håll höjd

BUNNYCOOL


Nu är jag 11 år

Hejsan

Som rubriken lyder så är jag 11 å nu! :D

På morgonen blev jag firad och fick bulle och presenter, sen sa dom grattis i skolanoch sjöng :) En lyckad födelsedag helt enkelt :D

Och Puff-pirat har gjort en grattis video till mig!



Tack så mycket!!! Har inte fått nån kamera men kanske får av farmor och farfar!

Ska äta lite nu..

Jaaaaaaaa

Hej

Kanske inte är så jaa över statistiken men imorn fyller jag 11 år :D:D Och jag hoppas och tror att jag får en kamera och då kan jag ta lite bilder på sakerna jag fick när jag fyller ;)

Och lollibob och lollifof har vart här:) kul, vi hoppa studsmatta och greja lite. Och panfu-centralen ska försöka leta fram min gamla panda som skapades 2009 av mig! Dom hitta ingen josse80 men dom ska kolla vilken panda som var med på min gamla mail :D

Håll höjd

BUNNYCOOL

PS. Imorn kanske blir lite dålig update på bloggen eftersom jag fyller år. Men efter ska det nog bli bra ;)

Klättring

Hejsan
Har klättrat idag :D Har längtat ett tag nu. Det var helt klart jobbigt men det var kul! 

Är hemma hos Mormor och Morfar nu. Har ätit pannkaka och muffins, yummi :P
Datan här är lite knasig :S Det laddar ganska länge men what ever. Ska logga in på Msp och mata mina bonnies nu sen blir det väl nåt annat?
Håll höjd
BUNNYCOOL

Elementens pandor Del 3

Tänkte i alla fall göra tredje delen nu.. Inga bilder men nästa gång ;)



Eldar var på glatt humör när Ami, Terra och han skulle åka till Aqua, det skulle bli spännande att hjälpa Ami med magi som han inte visste att han hade :D

Då så, sa Ami och utalade formeln.

Bubblan kom upp åk dom såg att Aqua var vid sjön. Ami nuddade platsen och dom åkte dit alla tre. Eldar hade ett brett smile i anskitet när dom var framme. Terra kollade omkring sig, hon såg ingen panda!

- Var är hon? Sa Terra skärrat.
- Svårt att veta, men Eldar du kan väl kolla vid simbassängen, hon kan ha gått dit medans vi åkte hit. Sa Ami.

Eldar gick stigen bort till poolen och där såg han Aqua bada i poolen. Hon hade vackert blått hår, med en blå passande bikini. Han var kär :love:

Han gick fort till henne. Hon var där i vattnet..Ingen uppmärksamhet på annat, bara på simningen och vattnet.

- Hej! Sa Eldar.
- Oh, hej, sa Aqua  förvånat.
- Du heter Aqua va? Jag heter Eldar.
- Ja, jag heter Aqua, hur visste du det?
- Med hjälp av Ami, om vi går till sjön kan du träffa henne.
- Hur vet jag att du inte ljuger?
- Kom med så kan du se själv.

Aqua gick med och såg sen att han inte ljög. Hon tyckte nog att Eldar var lite söt..

- Hejsan Aqua, jag är Ami eller rättare sagt Själen.
- Hej, vad vill ni egentligen?? Sa Aqua.
- Berätta en grej för dig, sa Terra glatt.

Sen berättade alla tre för Aqua. Självklart blev hon glad men även lite konstig. Aqua ville egentligen inte vara speciell. Detta såg Ami som ett problem, men det fick hon ta itu med nån annan gång.


Fortsättning följer..

Den blev inte så lång eftersom jag inte orkar skriva så mycke mer för klockan är snart 21.00

Deppad...-.-

Hej..-.-..

Är inte på humör direkt.. Vi förlora..

Det var friidrottsdag och vi förlöra och kom sist, eller 2:a eftersom vi bara är två femmor -.- Dom fuska så vadå? Dom mätte inte på kula.. Taskigt.. Inte kul..-.-

Vad ska man göra? -.- Den här dan e dum! :mad: -.-'

Dom slängde sina väskor när dom vann..inte kul..

Håll höjd

BUNNYCOOL

Ninen's första pris

Japp Ninen jag har gjort ditt första pris, du får en fin bild.



Hoppas du tycker om den :D Pandaalice2 jag ska göra en bild till dig med ;)

Ska även börja på Ninen's design ;)

Förkyld

Hejsan

Sitter här och är förkyld. Jag e ganska snuvig men hoppas det går över, imorn är det ju friidrottsdag och då ska man ju gärna vara frisk.

Ska snart sticka ner och äta men är jätte glad över statistiken. Fick nämligen 36 besökare igår! :D Jag har aldrig i hela mitt liv haft så många besökare! Ni fårstår säkert min lycka när ni får fler besökare än väntat?

Nu ska jag försöka komma in på min panda jag skapade 2009, har tyvär glömt lösen :S

Håll höjd

BUNNYCOOL


Nytt projekt på gång

Hej

Håller på med ett litet projekt :)

Håller på med nya naglar, ganska svår design men helt klart värt det (om det blir bra :D) Just nu är jag på andra lagret och ska börja på tredje snart. Visar bilder när jag e klar + att jag kanske ska göra en video om hur man gör lite saker, i verkliga livet.

Men bara om jag får en kamera när jag fyller år + det enda som inte funkar just nu är rit-plattan!

Håll höjd

BUNNYCOOL


-.- -.- -.-

-.-

-.-

-.-

:blush:

Hej..
Snart skola..!

Vinnare Bild-tävling 2011

Hejsan

Nu är det äntligen dags! Jag berättar vinnaren av bild-tävlingen..

Och vinnaren är...Ninen!!! Stort grattis till dig!

Detta var bilden hon vann med

Mycket bra med Copyright tecknet!

Ditt pris: En intervju som filmas av mig, en design av mig, en bild och en bildlänk till din blogg!

Och sen ett tröst pris till Pandaalice2 som deltog med denna bild!

Du får en bild som tröst-pris ;)

Tyvär kommer inte bilderna förän om ett tag när mitt photoshop funkar och när min rit platta funkar.

Håll höjd

BUNNYCOOL


Varning: Stormen Katja på väg!

Hejsan

Som rubriken lyder är det en storm på väg. Det är en räst-storm från orkanen Irene som var i USA.

Klockan 23.00 kommer stormen hit där jag bor. Så ett tips är att hålla sig inomhus. Jag vet inte eakt när stormen kommer till andra ställen än hit men det märker ni kanske + att det inte är många som är ute vid den här tiden.

Bild på orkanen Irene;
Där ser ni en bild på Irene, som ni ser är det en mycket stor orkan. Men den blev inte så svår som väntat men det var ju ändå en förödande storm!

Om en stund kommer jag visa vinnaren av Bild-tävlingen! Och en grej till, ett av priserna var en bild men tyvär kommer den komma lite senare eftersom min rit-platta inte funkar överhuvetaget! Lessen för det men pappa ska hjälpa mig så fort han kan ;)

Det var allt för nu ;)

Håll höjd

BUNNYCOOL

PS, Översättningen av när Ella och Max är ganska dåligt från engelska till svenska, engelska Paws up for panfu och svenska Håll höjd, vilken skillnad! :O

Snart karate

Japp, snart dax för karate. Ska snart gå så det blir ett snabbt inlägg. Aja måste kila.

Jag e grym

Hej

Nu e den riktiga headern på plats, det skulle ha blivit en annat bakrund men mitt photoshop e konstigt så det gick inte. Det skulle ha varit en sån här bakrund;

Det som är bakom Skye. Det hade blivit en orange, röd, gul aktig. Annars får jag väl ta in den på Pixlr eller installera om photoshop, eller installera det andra photoshopet.

Vi får se.

Men en grej jag tycker är bra på headern är där det står om nästa panfu-träff. Det kommer alltså dyka upp info om näästa panfu-träff på headern, även fast jag skriver i ett inlägg om den så blir ni alltid påminda när ni ser headern. Bra va?

Jag fick idén av Pomis, eller han hade en sån header en gång så ville jag göra nåt liknande. Pomis gav mig inte förslaget personligen utan han gjorde en header som gav mig inspiration.

Antar att detta blir ett långt inlägg haha :D

Ska nog logga in på Msp eller panfu nu.

Håll höjd

BUNNYCOOL


Ny design

Hej

La just in dne nya designen. Vad tycks? Headern är bara tillfällig för jag saknar en bild men när jag har den så fixar jag headern och lägger in den när jag e klar.


Har en till tegelsten's bakrund men den kommer inte användas förän om ett långt tag.

Håll höjd

BUNNYCOOL

PANDA333

Hej

Jag var nyss inne på panfu.
Där träffade jag PANDA333, min pojkvän i panfu!

Bild jag tog på honom.

Han e så söt!
Tyvär har hans GP gått ut men gör det nåt om man e kär (på panfu) :question:

Och mitt google chrome e galet så får använda Firefox nu.

Skriver mer sen + designen kommer om en stund ska bara fixa en grej.

Håll höjd

BUNNYCOOL



Matte

Mm..Här sitter man med en matte-läxa..Jag dör :tired:

Aja får väl sätta igång nu..

Bacon

Jaaaaaaaa!

Pappa ska steka bacon till frukost idag! Jag älskar bacon!!! 

Och tävlingen avslutas på Tisdag. Bara för att jag inte har tid att avsluta den innan dess, för idag kan det komma in ett bidrag :D Och imorn har jag skola och karate. Så därför blev Tisdag en lämplig dag helt enkelt.

Och tack ninen som tipsade om tävlingen på sin blogg.

Dessutom lägger jag snart in designen..;)

Håll höjd

BUNNYCOOL



Röst inlägg 1



Orkade inte redigera!!!

Massa trök trök trök

Hej

Ni vet ju att jag bor i Göteborg (i utkanten jätte nära havet) och i Göteborg säger man typ allt med Ö, eller i massa ord i alla fall.

Det var typ färför jag skrev trök istället för tråk (:D)

Aja nu till det tråkiga.

Lomise ska sluta blogga im panfu och väldigt sällan logga in där :( Fast man kan ju förstå det eftersom hon går i nian..
Sen..Vet jag inget mer tråkigt.

Men Lomise du var liksom min förebild i panfu och i bloggvärlden. Du är självklart min förebild inom bloggvärlden fortfarande men jag saknar dig från panfu..

Bilder från när vi träffades



Kommer sakna Lomise från panfu..

Men en glad nyhet är i alla fall at jag bestämt mig för att göra ett röstinlägg som kommer dyka upp imorn eller idag. Vi får se för min pappa och bror kom just hem :D Har inte träffat dom på hela dan.

Håll höjd

BUNNYCOOL

Ps. Imorn ska jag lägga upp en ny design ;)

Godis sugen

Haii

Är väldigt godis sugen! :D Ska nog ta en Marabou dubbel nougat..
Så här ser den ut

Fast på vissa är utsidan gul.

Jag kan faktiskt en hel del om godis hehe..

<--- Mums!

Nä, jag får väl ta och sluta läska er och istället gå ner och ta en godis bit!

Håll höjd

BUNNYCOOL



Gääääsp

Hejsan

Jag är grymt trött! Jag satt uppe med pappa ganska länge igår så jag antar att det är anledningen till att jag är så sjukt trött.

Ska börja på lite bilder till sagan + att jag ska försöka skriva delarna oftare..

Får väl sättta igång med bilderna..

Håll höjd och gomorron

BUNNYCOOL



OMG...

..vad långsamt tiden går! Jag försöker ladda upp en video på yout men det tar ju evigheter!
Aja..Jag kanske kommer få Camstudio när jag fyller år! Eller jag önskar mig det ju egentligen bara men jag kanske har nån chans att få det?

Tyvär är det jättedyrt så jag kanske inte får det. Det kostar 2000:- nåt! Det e dyrt för ett filmnings program (tror jag) har bara haft gratis versionen och använder nu mer bara Hypercam 2.0 (eller en annan version)

Och jag önskar mig även en Macbook men dte kostar ju typ 10 000! Dyrt!!! :mad: Men jag har chanser att få det i 6:an men jag orkar inte vänta ett helt år! Dessutom köper skolan in Mac's som sen inte kommer bli använda förän 1 år senare!

Håll höjd

BUNNYCOOL

PS. Har bara fått ett bidrag till tävlingen..

Fråga och sovmorron

Hej

Har sovmorron :D Love it!

Jag har också fått en fråga från Pandaalice2 men vad var frågan?
jag förstod inte frågan :S Kan du skriva den igen så jag förstår frågan lite bättre, jag såg faktiskt ingen fråga i texten :S

Aja, det får bli frukost nu :)

Håll höjd

BUNNYCOOL

Ps. Skriver efter skolan ;)

Fråga

Japp, jag har fått en fråga, ovanligt för mig :S

I alla fall.

Pandasnygg undrade hur man lägger in en header på blogg.se.
Svaret är mycket enkelt (haha lät som en sån där besservisser)
Klicka HÄR för att ta reda på hur du gör ;)

Det var nog allt? Och statistiken är på bara 4 pers. idag! ;( Tråkigt men så kan det gå..

Håll höjd

BUNNYCOOL

PS. Skriv i en kommentar om jag ska göra en gratis-design med temat halloween när det närmar sig.

Plugga..

Hej..

Vilka mer än jag gillar inte att plugga? Antar att det är många :question:

Ska logga in på Panfu snart och göra en snabb grej, sen blir det väl nånting annat.

Äh, jag kan berätta en grej som hände mig och lollifof idag ;)

Jag cyklade till lollifof så vi kunde dra till skolan. När vi cyklar ut från hennes hus sen, så stannar jag för att snabbt fixa till min väska, när vi börjar cykla igen kommer värsta skuren! Vi blir dyngsura :mad: Vi är genomvåta när vi kommer fram till skolan :D

Men vi ber våra mammor lämna byxor till oss.

Håll höjd

BUNNYCOOL

Ps. Min klass kanske ska skaffa en "skolblogg" :D Min lärare gillade idén :)

Regnigt + sovdags

Dags att sova, men det regnar så det blir lite svårt :S

Aja..

Gonatt på er.


Ps. I panfu bloggen stog det att Prof.Bookworm håller på att fixa prylmaskinen så den kanske är klar tills imorn.

Sov tips

Kanske inga direkta sov tips utan mer bra skäl för att sova + kanske ett och annat tips.

Varför ska jag sova?
Svar: För att det ger dig mer energi till morgon dagen 

Skäl för varför du ska sova:
Du ska kanske gå upp tidigt, då är det bra att hinna sova ut innan, lägg dig tidigt för att hinna med några extra timmars sömn. Det är skönt att sova, då är det bara att drömma sig bort.

Sen en till grej. Var inte uppe för länge, då får du hemska påsar under ögonen, det kliar och man får lätt huvud värk.

Själv e jag galen i sömn, fast jag e en nattuggla älskar jag att sova :D Jag hatar att gå upp tidigt! :mad: Så sov mycke om du kan. Ett barn ska sova Ca 10 timmar minst (helst) 

Om man har sovmorgon kan man försöka sova igen lite missad sömn (bra tips) Om du ska gå upp tidigt nån dag kan det vara bra att gå och lägga sig tidigt för att kunna sova ut innan man ska upp (bra tips).

Håll höjd

BUNNYCOOL


© Copyright på inlägget, fråga om tillstånd för att kopiera! (via kommentar)

Msp

Hej

Jag ska nog börja skriva om Msp (moviestarplanet) har nämligen blivit intreserad av det igen :D Alltså jag har varit Vip på min gamla gubbe, men den blev hackad så har skapat typ en ny (igen) Jag heter Piffsy ;)



Haha, mina sc (starcoins) kom inte med :D Jag har typ 600 sc nåt men orkar inte köpa nåt xP Men ni kan väl köpa nåt på min ö-lista? Har lixom inte råd med allt :blush: Och pappa ska kanske köpa Vip/starcoins till mig :thumbup: Men bara kanske.

Nu en grej som inte handlar om Msp, det är om en bubbla (såpbubbla) som min klass kompis gjorde.

Han tog tvål och vatten och gjorde en jättestor bubbla, som jag har kort på. Han ansikte är inte med ;)
Ska nu bara sticka och hämta Iphonen och sladden...Im back!



Orkar bara ladda upp en 

Här lite större bild;

<--- Klicka på bilden för att se den större!

Och min rit-platta funkar :D:D

Håll höjd

BUNNYCOOL



Skolan snart

Hej

Mm..Snart börjar skolan :S Ska vara där klockan 08:00 Men jag cyklar med lollifof så :P

Musikvideon ska jag fortsätta på idag :thumbup: Hann inte igår för att lollifof var här och sen skulle jag köpa en almenacka + hämta mina skor :S

Och kolla detta:

<-- den trasig!
Vad ska vi ta oss till?

Håll höjd

BUNNYOOL



Idol

Haii

Ska snart se på Idol, men har tänkt bara snabbt berätta lite saker.

Jag har börjat på en musikvideo men chatten tog slut så får fortsätta imorn.  

Och ninen, din hejdå-bild är klar ;)

Denna med ögonskugga; 

Och jag har gjort om min koja





Måste gå nu :( Och lessen över den dåliga uppdateringen, har varit med Zingogirl (BUNNYGIRL, men hon gjorde en ny panda) Zingogirl ska nämligen ta över min gamla blogg ;) Vi har i alla fall tänkt så. Jag ska göra en ny design och lite sånt, om ett tag, men what ever!

Håll höjd

BUNNYCOOL

PS. Hoppas du gillar bilderna ninen :D

Videon



Det var den ;)

Video

Hejsan

Jag laddar just nu upp en video på youtube.com men den stannar på bearbetningen, på 94% stannar den :tired: Inget händer, nån som vet vad jag ska göra?

Självklart visar jag den på bloggen när den har laddats upp. Men det kommer nog ta en stund innan det har laddat klart :S Får väl vänta..

I videon är det i alla fall nåt som jag inte orkat skriva, så det fick bli en video i stället.

Håll höjd

BUNNYCOOL



Dumma dator

Hej

Min data e jätte dum mot mig, den gör så ritplattan inte funkar och nu är hela datan laggig. Jag tror jag dör! Sitter vid stora datan och skriver istället.

Gammla bilder på mig och Lomise;

Det är typ bevis på att jag träffat Lomise, och varför jag inte visat dom innan är för att bilderna e på denna datan och inte min egna.

Jag har faktiskt börjat sakna gamla Panfu :S Den gamla designen, dne gamla sidan, allt det där gamla. Synd att dom skulle göra om allt ;( Jag kan ju inte göra nåt åt det, så jag får väl leva me det :(

Nä, nu ska jag inte göra er lesna, men det kanske finns några som saknar gamla Panfu, eller?

Aja...

Håll höjd

BUNNYCOOL


Frukost

Hej

Hade tänkt berätta vad jag åt till frukost, stekt ägg med en macka! Mums! I :love: stekt ägg!

Nu hade jag tänkt berätta vad jag gjort på panfu, hitills ;)

Jag åt frukost

Mmm..Gott med muffins till frukost :D
Sen gick jag och satte mig för att blogga

Man ler ju över läsare :)
Sen blev det mys med djuren :D

Naw, Woodel blundar :love:
Nu vill Darkie blogga lite med mig! :D
Ja, hej på er! Det var ett tag sen, men jag har iaf saknat att blogga lite. Jag hade tänkt berätta lite vad som hänt medans jag inte bloggat ;)

Jag, Woodel och Skye har blivit grymma polare :D Typ ingen av dom andra bollysarna gillar Woodel, stackarn, men nu är jag och Skye med honom varje dag.
Äntligen nån som bryr sig om honom (som inte är Minny :D)
Hallå! Ingen ska väl va utanför, dessutom så är Woodel grymt snabb! Han springer jättefort! Skye tog tid på mig och Woodel, vann han med typ 5 sekunder!
Haha, han får vara med Woodel och Skye nu.

Håll höjd

BUNNYCOOL och Darkie



Äntligen helg! :D

Japp, då var det helg :D :love: it! 

Nu har jag tid att skriva + äta godis xD
Detta inlägg får bli ett panfu-inlägg tror jag ;) Har precis varit inne på panfu, då är det ju bara att skriva om det.

Prylmaskinen funkar
Man får ett spöke
Det åker genom hela kojan :D Fast det blev lite läskigt :O

Jag tror det blev ett spöke för "temat" typ. Det är ju det här med Panager, kospöket då! Och för er som inte spelat panfu sålänge, Kospöket var med i ett gammalt äventyr, det hette Amaluras kärleks historia, tror jag :S Man fick en sån här när man klara äventyret;

Jag älskar den kappan! Den ser så gullig ut på animeringen ^.^

Och visste ni, Black eyed peas kanske ska splittras! Det får inte ske!!! Det bandet är mitt favvoband (om man räknar bort 2NE1) Lollibob och jag älskar dom! Dom skulle ju bara ta en paus inte sluta! Aja, får väl hoppas dom inte splittras.

Lyssnar faktiskt på Black eyed peas just nu :)

Håll höjd

BUNNYCOOL


PS. På panfu kan ni kalla mig Bunny, ni behöver inte skriva med stora bokstäver heller, det är ju bara jobbigt, men skriver så i bloggen ändå.

Elementens pandor Del 2

Hej, det blev inga tidsinställda inlägg, tyvär. Han inte gör några :S
På denna delen av sagan blir det tyvär inga bilder för att jag inte orkar göra några + min ritplatta krånglar så jag kan inte måla några bilder som jag ville :mad:




När Ami kom hem så la hon pulvret som hon lånat av Kamaria på en bänk. Hon tog fram en bok ur bokhyllan och hittade sidan hon sökte. Hon sa en formel Vizia vägana Hon uttalade formeln och det kom upp en stor bubbla med pilar över panfu, på varje pil stod ett namn, Aqua, Eldar, Terra och Vinde.

Pilarna pekade var varje panda befann sig, alla var i sin koja. Det var även en humör visare brevid pilen, hos alla var stod det "På dåligt humör" men inte på Vinde, han var glad, men inte jätteglad bara vanligt glad.

Ami bestämde sig för att gå till en av pandorna för att sen få hjälp med nästa, och så vidare.

Ami tryckte på Terra's pil, jord elementet var ofta till bra hjälp. När Ami tryckte på pilen så hamnade hon bums i Terra's koja, där fann hon Terra vattna sina blommor med stor omsorg. Ami kollade noga på henne, detta var absolut en av pandorna hon letade efter.

- Hej, sa Ami.
- Oj! Hej, jag såg dig inte, sa Terra förvånat.
- Det gör inget, men jag behöver din hjälp, sa Ami.
- Öm, jag känner ju inte ens dig! Jag vet inte vad du heter heller, sa Terra lite hastigt.
- Jag heter Själen, men föredrar att bli kallad Ami, sa Ami.
- Okej, jag är Terra, har inge vänner, om inte du blir en, sa Terra.

Ami berättade sedan allt för Terra, hon blev glad och ville mer än gjärna hjälpa till att hitta de andra tre. Dom kunde ha flyttat på sig sen sist. Därför var det viktigt att vara två.

Ami sa formeln igen och bubblan visade sig igen, den här gången gick dom till Eldar, som nu hade flyttat sig till Vulkanen, för värmen trodde både Ami och Terra.

När dom kom dit såg dom en sorgsen panda gå farligt nära lavan, dom antog att det var Eldar. När dom kom fram så reagera han inte ens på dom.

Precis som med Terra, tänkte Ami.

- Hej, sa Ami, precis som hon gjort med Terra innan.
- Hej, låt mig va nu, sa Eldar dystert.
- Vi är här för att ta dig ut på ett äventyr, Eldar, sa Terra glatt.
- Verkligen? Sa Eldra spralligt och busigt.
- Jajamen, sa Ami.

Nu förklarade Terra och Ami tillsammans för Eldar, och han blev genast på bättre humör, han ville träffa Vinde och se om Aqua var söt eller ej..

Fortsättning förljer...

Vad tycks? Själv blev jag rätt nöjd med resultatet, men det var ju synd att det inte blev några bilder, men ska försöka fixa ett par till nästa del ;)

Håll höjd

BUNNYCOOL


Hemma

Japp, då var man hemma från skolan :D

Jag var näst sist ut ur klassrummet, bara för att min engelska lärare gjorde så :mad: Men det får man leva med.

Jag stjusade Isak (min pojkvän på riktigt) hem fårn skolan en bit, fast inte hela vägen :S Men till en backe innan mitt radhus-område börjar (jag bor i radhus, med 2 våningar) Det gick ganska segt med Isak på pakethållarn men det gick ju :D

Ska sticka och köpa skor om en stund, typ. Kommer skriva ett par tidsinställda inlägg också ;) Och det har varit dålig update på sistone, men jag kan väl gottgöra det på nåt sätt?

Har tänk göra en gratis design, för blogger, bloggplatsen och blogg.se. Det kanske blir lite svårt men jag får lägge ut bilderna jag använde i samma inlägg blogg.se koderna kommer i ;) Självklart behöver ni inte ta gratis designer, men ni får ta den om ni vill ;) Det är därför jag gör dom, för att få en snyggare blogg också, såklart.

Ska logga in på Panfu nu så..

Håll höjd

BUNNYCOOL


PS. Kommer vara i en tom serv, säger inte vilken ;) Och nästa del av Elementens pandor kommer i ett tidsinställt inlägg och dock inga bilder.

Ska till skolan

Mm..Eller om en stund. Och bara så ni vet så bakade Lollifof och jag Chokladbollar igår :D Mums.
Måste göra mig i ordning snart..

Hejdå..

RSS 2.0