Tävling; Inställd + lite mer
Hejsan
Jag har en tråkig nyhet.. Bloggstafetten blir inställd :(
Jag fick bara två stycken som anmälde sig. Så tyvär blir bloggstafetten inte av. Jag är lessen men om inte mer ön två anmäler sig så kan man inte ha en sån tävling, det tar för kort tid.
Och som ni kanske har märkt har jag ändrat bakrunden, jag tröttnade på dom där hjärtanen. Är tyvär inte så mycke för rosa och så.
Men grön älskar jag!
Därför blev designen grön! Det var faktiskt den andra färgen på design jag hade på min blogg. Första färgen var lila.
Jag ska snart åka till Liseberg och möta upp med Blackstar1 och dom andra. Men hon har tydligen börjat skolan så vi får vänta lite.
Och jag har en jättelös tand som bara inte vill lossna! Den blöder och jag skär mig på tungan! :mad: Jag kan komma in under tanden! Och den är så lös! Vill bara ha bort den. :mad: Den är så jobbig, måste dricka jätteofta för att inte känna smaken av blodet.
Aja, nu ska jag försöka dra ut tanden :D
Håll höjd
BUNNYCOOL
PS. Grattis Skipply, som blev veckans Panfu-expert.
Jag har en tråkig nyhet.. Bloggstafetten blir inställd :(
Jag fick bara två stycken som anmälde sig. Så tyvär blir bloggstafetten inte av. Jag är lessen men om inte mer ön två anmäler sig så kan man inte ha en sån tävling, det tar för kort tid.
Och som ni kanske har märkt har jag ändrat bakrunden, jag tröttnade på dom där hjärtanen. Är tyvär inte så mycke för rosa och så.
Men grön älskar jag!
Därför blev designen grön! Det var faktiskt den andra färgen på design jag hade på min blogg. Första färgen var lila.
Jag ska snart åka till Liseberg och möta upp med Blackstar1 och dom andra. Men hon har tydligen börjat skolan så vi får vänta lite.
Och jag har en jättelös tand som bara inte vill lossna! Den blöder och jag skär mig på tungan! :mad: Jag kan komma in under tanden! Och den är så lös! Vill bara ha bort den. :mad: Den är så jobbig, måste dricka jätteofta för att inte känna smaken av blodet.
Aja, nu ska jag försöka dra ut tanden :D
Håll höjd
BUNNYCOOL
PS. Grattis Skipply, som blev veckans Panfu-expert.
Kommentarer
Trackback